Na de werken

Voer na de werken de volgende taken uit om de werkfiche te vervolledigen:

1. In het tabblad E811 (BNX), vul het definitieve BNX-nummer in bij BNX.
  2. In de tabbladen Lokalisatie en obs., Elektrische Comp. en Mechanische Comp., selecteer de optie Uitgev. als het werk uitgevoerd is.
  3. In het tabblad Lokalisatie en obs., voeg eventueel observaties voor de lokalisatie toe:
    1. Klik in het deel Lokalisatie station op Ingeven obs op station comp. voor een observatie voor het station.
    2. Klik op Ingeven obs op lijn comp. voor een observatie voor de lijn.
  4. Volg de toegevoegde observaties op.
  5. Voeg commentaar toe.
  6. Voeg de prestaties van de agenten en voertuigen toe.
  7. Voeg bijlagen toe.
  8. Pas de Status aan naar Gesloten.