De observaties opvolgen

Maak een werkfiche aan.

Na de werken moeten de opgegeven observaties opgevolgd of gecorrigeerd worden.

1. Klik op het tabblad Opvolging observaties.
    In het deel Opvolging observaties zie je alle observaties die toegevoegd zijn aan de werkfiche, zoals elektrische componenten en observaties en mechanische componenten en observaties.
  2. Klik op een van de Selectie-knoppen om meer observaties toe te voegen:
    KnopBetekenis
    Selectie obs. elektr. comp. Selecteer observaties gelinkt aan de elektrische componenten.
    Selectie obs. mech. comp. Selecteer observaties gelinkt aan de mechanische componenten.
    Selectie via geval tab II Selecteer observaties op basis van de componenten die overeenkomen met het gekozen geval van tabel II.
    Selectie via loc. en obs. Selecteer observaties gelinkt aan de toegevoegde lijn en station van de werken.
    Selectie via loc. en obs. beperkt Selecteer observaties gelinkt aan de toegevoegde lijn, spoor, kilometerpaal 1 en 2 van de werken.
    1. Zoek naar een of meerdere observaties.
    2. Selecteer de optie Sel bij je keuze en klik op Overdracht.
  3. Selecteer het selectievakje onder Uitgev. om aan te duiden dat het werk uitgevoerd is.
  4. Pas de Status aan naar Gesloten.
  5. Klik op .
    Opmerking: Als er tijdens de werken observaties gedaan zijn die meteen opgelost zijn, moeten die ook toegevoegd worden aan de werkfiche. De optie Voorzien hoef je niet te selecteren.
    Opmerking: Klik op om een observatie uit de werkfiche te verwijderen.
Voeg commentaar toe.