Bijlagen toevoegen

Maak een werkfiche aan.

Aan de werkfiche kan je verschillende bijlagentabellen toevoegen om aan te duiden wat er allemaal bij een werkfiche is gevoegd.

1. Klik op het tabblad Bijlagen.
  2. Klik op Invoer bijlage.
    De nodige bijlagentabellen worden automatisch toegevoegd.
    Opmerking: De bijlagen kan je afzonderlijk beheren. De beschikbare bijlagen kan je hier raadplegen door te klikken op Beheer bijlagen.
  3. Maak eventueel een nieuwe bijlage aan.
    Opmerking: Selecteer de optie Inbegrepen? om een bijlage in te trekken.
    Opmerking: Klik op Reset bijlagen om alle bijlagen uit de werkfiche te verwijderen.
  4. Klik op .
Als de werkfiche afgewerkt is, pas de Status aan naar Gesloten.