Mechanische componenten toevoegen

Maak een nieuwe onderhouds- of inspectietemplate aan.
  1. Klik op het tabblad Mechanische componenten.
  2. Klik op Selectie installatie.
  3. In het tabblad Opzoeken, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
    Opmerking: Voor meer informatie over de velden, zie de tabellen bij Een mechanische component raadplegen.
  4. Klik op Opzoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het tabblad Installaties.
  5. Selecteer de optie Sel bij je keuze en klik op Overdracht.
    Tip: Klik op Nieuw WKT om een nieuwe installatie aan te maken.
  6. Sluit het venster.
    De component is toegevoegd in het tabblad.
    Opmerking: Klik in een invoerveld en klik op Detail installatie om de gegevens van een component te bekijken
  7. Klik op .