Detail van een mechanische component

Als je een mechanische component raadpleegt, kan je de detailgegevens bekijken.

Deel Installatie

Bij de algemene gegevens in het deel Installatie vind je de basiseigenschappen van de component, die ook gebruikt worden in de zoekfunctie.
Veld Betekenis
Type OZ Het type onderhoudszone
Onderhoudszone Het onderhoudscentrum waarvoor de werkfiche is opgemaakt
Opmerking: De onderhoudszone waartoe jij behoort, is automatisch geselecteerd. Klik in het invoerveld op om een ander onderhoudscentrum te kiezen.
Werkzetel Plaats van tewerkstelling
Status De status van de installatie
Type Het type installatie
Subtype Het subtype installatie
Tip: Klik op het selectievakje bij Null om te zoeken zonder subtype.
Versie Versie van de installatie
Lijn Spoorlijn
Station / Bundel Treinstation en spoorbundel
Tip: Klik op het selectievakje bij Null om te zoeken zonder bundel.
Archief Een installatie die al dan niet in gebruik is
Naam Naam of beschrijving van het toestel
Gemeente De gemeente waar het toestel staat of gebruikt wordt

Deel Structuur

Je krijgt een overzicht van de samenstelling van de component. Van elk onderdeel kan je afzonderlijk informatie bijhouden. Zo kan je een gedetailleerde historiek van de installatie bijhouden.

Deel Detail

Bij elk onderdeel van de component verschijnen er in het deel Detail andere tabbladen. Per tabblad kan je gedetailleerd de eigenschappen van het onderdeel bekijken en aanpassen.