Elektrische componenten toevoegen

Maak een nieuwe onderhouds- of inspectietemplate aan.
  1. Klik op het tabblad Elektrische componenten.
  2. Voeg componenten uit de inventaris toe via een van de volgende knoppen:
    KnopBetekenis
    Algemene selectie Kies uit alle componenten van de inventaris.
    Opmerking: Gebruik deze knop om een bundelspoor van de NMBS toe te voegen.
    Selectie via geval tabII Kies uit alle componenten uit de inventaris gefilterd op basis van de ingegeven gevallen van tabel II.
    Selectie via localisaties en obs Kies uit alle componenten uit de inventaris gefilterd op basis van de gegevens bij Lokalisatie.
  3. In het venster Parameters, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
  4. Klik op Zoeken.
  5. Selecteer de optie Selectie bij de component.
  6. Klik op Overdracht en sluit het venster.
    De component is toegevoegd in het tabblad.
    Tip: Klik in een invoerveld en klik op Detail element om de gegevens van een component te raadplegen.
  7. Klik op .
Voeg mechanische componenten toe.