Bundelspoor van de NMBS toevoegen

Maak een werkfiche aan.

Een bundelspoor voeg je aan de werkfiche toe als een elektrische component.

1. Klik op het tabblad Elektrische Comp..
  2. Klik op Algemene selectie.
  3. In het venster Parameters, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
    1. Bij Type toestel, selecteer V - Sporen in station.
    2. Bij Nr van plan, klik op , selecteer een plan en klik op OK.
      Tip: Vul een zoekwoord in bij Find en klik op Find om de lijst te verfijnen.
  4. Klik op Zoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het formulier.
  5. Controleer of de component een installatienummer voor SAP heeft:
    1. Klik onderaan op Detail element.
    2. Klik op het tabblad Onderhoud.
      Bij Installatie SAP staat het SAP-nummer van het verantwoordelijke cost center. Pas het aan indien nodig.
    3. Sluit het venster.
  6. Selecteer de optie Selectie bij de component.
  7. Klik op Overdracht en sluit het venster.
    De component is toegevoegd aan de werkfiche.
    Tip: Klik onderaan op Kopiëren-Plakken om snel een soortgelijke component toe te voegen.
    Tip: Selecteer een component en klik in de taakbalk op om een component te verwijderen.
  8. Klik op .