Bestaande observaties toevoegen gelinkt aan componenten

Maak een werkfiche aan.
  1. Klik op het tabblad Elektrische Comp..
  2. Voeg componenten toe via een van de volgende knoppen:
    KnopBetekenis
    Selectie observaties Kies uit alle observaties.
    Selectie via geval tab II (blauw) Kies uit de observaties gefilterd op basis van de ingegeven gevallen van tabel II.
    Selectie via localisaties en obs (blauw) Kies uit de observaties gefilterd op basis van de gegevens bij Lokalisatie en obs..
  3. In het venster Selectie/invullen van de observaties, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
  4. Klik op Opzoeken.
    Opmerking: Via de knop Opzoeken componenten kan je observaties opzoeken op basis van de componenten uit de werkfiche. Je kan deze knop dus pas gebruiken als je componenten hebt toegevoegd.
  5. Selecteer de optie Sel bij je keuze en klik op Overdracht.
    De observatie is toegevoegd aan de op te volgen observaties in het tabblad Opvolging observaties.
  6. Klik op .
  • Selecteer de optie Uitgev. als het werk uitgevoerd is.
Tip: Klik onderaan op Alles uitgevoerd om de optie Uitgevoerd voor alle werken te selecteren.
Opmerking: Als er tijdens de werken observaties gedaan zijn die meteen opgelost zijn, moeten die ook toegevoegd worden aan de werkfiche. De optie Voorzien hoef je niet te selecteren.