Een sectioneringsplan raadplegen

Je kan zoeken in de verschillende versies van sectioneringsplannen om een plan te raadplegen.

1. Open WorkCAT.
  2. In het tabblad Hoofdscherm, klik op Plannen.
  3. Selecteer de optie Uniquement dans ma zone om enkel sectioneringsplannen weer te geven uit je eigen onderhoudszone.
  4. Kies welke versies van de gekozen plannen je wil raadplegen:
    • Alle releases: alle versies
    • Laatst geladen releases: de meest recente versies
    • Toekomstige releases: versies die nog niet gebruikt worden
    • Releases in applicatie: versies die op dit moment gebruikt worden
  5. Klik op bij Lijn, Station, Bundel en Zone om de lokalisatie te bepalen.
  6. Klik op Opzoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het deel Resultaat.
  7. Klik in een veld te klikken om een plan te selecteren en klik op een van de volgende knoppen:
    • Plan tonen: om het volledige plan te tonen
    • Plan tonen localisatie: om het plan voor de gekozen lokalisatie te tonen