De geplande werken in uitvoering raadplegen

1. Open WorkCAT.
  2. In het tabblad Hoofdscherm, klik op Mechanische assets.
  3. In het deel Installatie/Component, vul zo veel mogelijk velden in om een specifieke installatie te zoeken:
  4. In het deel Status onderhoud, vul zo veel mogelijk velden in om een installatie te zoeken op basis van het onderhoud:
    1. Selecteer een kleurcode voor de status van het onderhoud.
    2. Selecteer een type onderhoud bij voor de acties.
    3. Klik op bij Actie en Actie2 om specifieke onderhoudstaken te selecteren.
    4. Selecteer een uiterste datum voor het onderhoud bij < Datum.
    5. Selecteer de optie Observaties aanwezig op de installatie als je een installatie wil zoeken met observaties.
  5. In het deel Toestand en investeringswerken, vul zo veel mogelijk velden in om een installatie te zoeken op basis van de staat van de installatie:
    1. Selecteer een object bij Voor de objecten.
    2. Selecteer de optie Reden vernieuwing aanwezig? als er een reden opgegeven moet zijn.
    3. Selecteer een kleurcode voor de staat van het object.
    4. Selecteer een status, begin- en einddatum bij Investeringswerken.
  6. Klik op Opzoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het tabblad Installaties.
  7. Selecteer een component door in een invoerveld te klikken.
  8. Klik op Extract planning.
  9. Vul de velden in en/of selecteer de nodige opties.
    Tip: Indien beschikbaar, klik op of om een waarde uit een lijst te kiezen.
  10. Selecteer één of meerdere types onderhoud.
  11. Vul een begin- en einddatum in voor de planning.
  12. Klik op Extract.
    Er wordt een Excel-bestand gegenereerd. Open het bestand of sla het op.