Verboden zone(s) voor hangers toevoegen

Voeg geometrische gegevens toe.

Bij kruisende kabels of gevaarlijke buizen van andere R3-bovenleidingen worden er verboden zones ingevoerd. In deze verboden zones zal “Pendules” geen hangers plaatsen.

1. In het deel Aantal kruisende verankeringen en gevaarlijke buizen van andere R3-bovenleidingen, dubbelklik op Click here to add a new row.
    Je kan de velden nu bewerken.
  2. Selecteer bij Spanwijdte in welke spanwijdte de verankering zit.
  3. Vul de gegevens van de kruising in:
    Veld Betekenis
    kal (m) De afstand van een referentiepunt in de verboden zone tot de linkerpaal.
    kar (m) De afstand van een referentiepunt in de verboden zone tot de rechterpaal.
    dal (m) De afstand van het ingegeven referentiepunt (kal of kar) van de verboden zone tot de linkerkant van de verboden zone.
    dar (m) De afstand van het ingegeven referentiepunt (kal of kar) van de verboden zone tot de rechterkant van de verboden zone.
  4. Klik op Update.

Voorbeeld van een verboden zone (tussen hanger 1 en 2):

De verticale rode streep toont het aangenomen referentiepunt "kal" of "kar" in de verboden zone.

De horizontale rode streep, links van de verticale streep, is "dal"

De horizontale rode streep, rechts van de verticale streep, is "dar"

1. Herhaal de stappen om andere verboden zones toe te voegen.
    Opmerking: Klik met de rechtermuisknop bij een verboden zone en op Delete om een verboden zone te verwijderen.
  2. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan in een pen-fiche.
Genereer een penduleringsfiche.