Een pen-fiche uploaden

Een bovenleiding wordt vaak schematisch voorgesteld. Het pen-bestand dat je daarvan kan genereren, kan je in Pendules gebruiken als input.

1. Open Pendules.
    in de applicatie verschijnt onmiddellijk het eerste invoertabblad.
  2. Selecteer een Bovenleidingstype.
    De standaardwaarden van het type worden automatisch ingevuld.
  3. Klik in de taakbalk op Openen.
  4. Klik in de bestanden op je computer op een .pen-bestand en klik op Openen.
    Opmerking: Eventuele fouten verschijnen in een venster. Klik op OK.
In het tweede invoertabblad zijn de waarden uit het pen-bestand ingevuld.
Pas de waarden aan en/of genereer de penduleringsfiche.