Een werk herplannen

Raadpleeg de planning.
  1. Selecteer een template met geplande werken en klik op Detail geplande werken.
  2. Selecteer het werk dat je wil herplannen en klik op Herplanning.
  3. Selecteer een reden voor de herplanning bij Justificatie.
    Opmerking: Als de reden niet bij de opties vermeld wordt, selecteer dan Andere (te specifiëren) en geef meer uitleg over de herplanning.
  4. Klik op OK.
  5. In het deel Onderhoudszone, vul de maand en het jaartal in waarin je de werken wil plannen.
  6. Selecteer eventuele beperkingen:
    Veld Betekenis
    Afw Rekening houden met de geplande shift of afwezigheid van de ploeg.
    Werk Rekening houden met reeds ingeplande werken voor de ploeg.
    Voert. Rekening houden met de beschikbaarheid van de autorail.
    Lim Rekening houden met de opgegeven BNX-beperkingen in de activiteitstemplate.
  7. Klik op Consultatie.
  8. Klik bij de ploeg naar keuze op een groen vakje in de eerste rij.
    Waarschuwing: Je kan enkel een datum in de toekomst selecteren.
    Tip: Voor meer informatie over het overzicht van de diensttabellen, zie Overzicht van een diensttabel.
  9. Klik op Plannen.
De datum van de werkfiche is aangepast.