De planning raadplegen

1. Open WorkCAT.
  2. In het tabblad Hoofdscherm, klik op een van de volgende knoppen, afhankelijk van het soort werk dat je wil inplannen:
    • Lange termijn planning onderhoud
    • Lange termijn planning inspectie
  3. In het deel Zoekcriteria, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken:
    Veld Betekenis
    OC Onderhoudscentrum
    Ploeg Een ploeg uit de onderhoudszone
    Gepland Een template met of zonder geplande werken
    Geval tab II Een geval uit tabel 2 van de bovenleiding op EBP, om de zones buiten spanning te bepalen
    Lijn Spoorlijn
    Spoor Een specifiek spoor
    KP Kilometerpaal
    Meter Aantal meter na de kilometerpaal
    S Een componenttype
    Num Componentnummer
    Type Het type installatie
    Subtype Het subtype installatie
    Versie Versie van de installatie
    Datum van laatste uitvoering ... tot Periode wanneer het werk voor het laatst uitgevoerd is
    Datum van volgende planning ... tot Periode wanneer het volgende werk gepland is
  4. Klik op Zoeken.
Bij Resultaten verschijnen de zoekresultaten.
Tip: Klik op Exporteren om de resultaten op te slaan in een Excel-bestand.
Bekijk het overzicht van de planning. Je kan daarna een werk via een template inplannen.