De historiek van een elektrische component raadplegen

Je kan de historiek van een elektrische component raadplegen om de wijzigingen eraan te zien.
  1. Open WorkCAT.
  2. In het tabblad Hoofdscherm, klik op Elektrische assets (STIP).
  3. In het venster Parameters, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
    Veld Betekenis
    Type toestel Een elektrische component van dit type
    Nr van plan Nummer van een sectioneringsplan
    Tab I Een bepaald geval van tabel I
    Tab II Een bepaald geval van tabel II
    Verwijd. Een component die niet meer op de tekeningen voorkomt
    Onderhoudscentrum Een bepaald onderhoudscentrum
    Niet meer onderhouden sinds Een onderhoudsdatum
    Lege bundel Enkel componenten die niet in bundels zitten
    Installatie SAP Een SAP-nummer voor een bepaalde installatie

Voorbeeld: Selecteer het type toestel en een onderhoudscentrum om alle T-schakelaars toegewezen aan OC Antwerpen-Oost te zoeken.

4. Klik op Zoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het deel Resultaat.
  5. Selecteer een component door in een invoerveld te klikken.
  6. Klik op Historiek.
De volledige historiek van de component verschijnt in een nieuw venster.