Componenten uit de inventaris toevoegen

Maak een werkfiche aan.
  1. Klik op het tabblad Mechanische Comp..
  2. Klik op Selectie installatie.
  3. In het tabblad Opzoeken, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken.
    Opmerking: Voor meer informatie over de velden, zie de tabellen bij Een mechanische component raadplegen.
  4. Klik op Opzoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het tabblad Installaties.
  5. Selecteer de optie Sel bij je keuze en klik op Overdracht.
    Tip: Klik op Nieuw WKT om een nieuwe installatie aan te maken.
  6. Sluit het venster.
    De component is toegevoegd aan de werkfiche.
    Tip: Klik onderaan op Kopiëren-Plakken om snel een soortgelijke component toe te voegen.
    Tip: Selecteer een component en klik in de taakbalk op om een component te verwijderen.
  7. Klik op .
  • Selecteer de optie Uitgev. als het werk uitgevoerd is.
Tip: Klik onderaan op Alles uitgevoerd om de optie Uitgevoerd voor alle werken te selecteren.
Opmerking: Als er tijdens de werken observaties gedaan zijn die meteen opgelost zijn, moeten die ook toegevoegd worden aan de werkfiche. De optie Voorzien hoef je niet te selecteren.