Verificatierapporten genereren

1. Open Continue fenomenen.
  2. In het deel Beheer van de continue fenomenen, klik op Beheer van de niet-fysische fenomenen.
  3. Klik op het tabblad Beheer van functies.
  4. Kies een zone:
    • Klik op om een specifieke Zone te selecteren.
    • Selecteer de optie Alle zones.
  5. Kies een rapport:
    RapportBetekenis
    Verificatie van de categorie Een lijst van alle geëlektrificeerde locaties zonder toegewezen onderhoudscategorie
    Verificatie van de onderhoudscentra Een lijst van alle geëlektrificeerde locaties zonder toegewezen onderhoudscentrum
    Verificatie AT Een lijst van alle geëlektrificeerde locaties zonder opgegeven luchtaardingskabel
    Verificatie van de componenten N/A
    Verificatie van de sporen Een lijst van alle geëlektrificeerde locaties waarvoor er geen link is met STIP-gegevens
    Verificatie van onderbrekingen Een lijst van alle geëlektrificeerde locaties waarvoor er stukken ontbreken, bv. meters 30-54 ontbreken op spoor A van lijn 01
    Export gegevens (mdb) N/A
    Rapport lengten N/A
    Vergelijk MTB/MCB Een lijst met alle geëlektrificeerde locaties waarvoor de ontbrekende sporen verschillen van de ontbrekende bovenleidingen, bv. op meters 30-54 ontbreken er sporen maar zijn er wel bovenleidingen
    Er wordt een Excel-bestand gegenereerd. Open het bestand of sla het op.