Via Werkfiches

1. Open WorkCAT.
  2. In het tabblad Hoofdscherm, klik op Werkfiches.
  3. In het deel Zoeken criteria, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken:
    Veld Omschrijving
    Type OZ Het type onderhoudszone
    Onderhoudszone Het onderhoudscentrum waarvoor de werkfiche is opgemaakt
    Opmerking: De onderhoudszone waartoe jij behoort, is automatisch geselecteerd. Klik in het invoerveld op om een ander onderhoudscentrum te kiezen.
    Ploeg Een ploeg uit de onderhoudszone
    Krediet Nr Het kredietnummer van de agenten
    Tip: Klik op het selectievakje bij Null om werkfiches te zoeken zonder kredietnummer.
    Geval tab II Een geval uit tabel 2 van de bovenleiding op EBP, om de zones buiten spanning te bepalen
    Identificatie E811 Formulier voor de exploitatie
    BNX Het nummer in van de BNX
    Status De status die de werkfiche heeft
    Tip: Standaard worden alle statussen weergegeven in de zoekresultaten. Als je fiches met één specifieke status wil opzoeken, klik dan op het selectievakje naast het invoerveld en selecteer een status.
    Transfer? De status van de transfer naar het Id Field
    Lijn Spoorlijn
    Station / Bundel Treinstation en spoorbundel
    Tip: Klik op het selectievakje bij Null om te zoeken zonder bundel.
    Gemeente Plaats van de werken
    Type onderhoud Een soort onderhoud
  4. Kies een van de volgende opties om een zoekperiode te bepalen:
    Om de fiches van ... te zienDoe het volgende:
    vandaag Klik op Dag.
    de huidige week Klik op Week.
    de huidige maand Klik op Maand.
    de volgende week Klik op Volgende 7 dagen.
    de volgende maand Klik op Volg. maand.
    een bepaalde dag Vul een datum in bij ofwel Datum min ofwel Datum max. Klik op Opzoeken.
    een bepaalde periode Vul een datum in bij Datum min én Datum max. Klik op Opzoeken.
    In het deel Werken verschijnen rijen met zoekresultaten.
  5. Selecteer een werkfiche door in een veld te klikken en klik onderaan op Detail.
De volledige werkfiche verschijnt in een nieuw venster.