Een revisie raadplegen

1. Open WorkCAT.
  2. Open Continue fenomenen.
  3. In het deel Beheer van de continue fenomenen, klik op Beheer van de niet-fysische fenomenen.
  4. In het tabblad Zoeken, vul de lokalisatie in en selecteer de optie Revisie bovenleiding bij Fenomeen.
  5. Klik op Opzoeken.
    Tip: Klik op Verwijderen criteria om de zoekopdracht te wissen.
    De zoekresultaten verschijnen in het tabblad Resultaat.
  6. Klik op om een van de volgende resultaten te selecteren.
  7. Kies een van de volgende opties:
    • Klik op Export of Export fenomeen combinatie om Excel-rapporten van de fenomenen te genereren.
    • Klik op Detail werk om het gelinkte groot werk of werkfiche te openen.
    • Klik op Detail HS om de details van het spoorsegment te tonen.