Een observatie raadplegen en aanpassen

1. Open WorkCAT.
  2. Klik in het hoofdscherm op een van de volgende knoppen om een bepaalde soort observatie te raadplegen:
    • Observaties elektrische assets
    • Observaties mechanische assets
  3. In het deel Zoekcriteria, vul zo veel mogelijk velden in om zo specifiek mogelijk te zoeken:
    Veld Betekenis
    Lijn Spoorlijn
    Geval tab II Een geval uit tabel 2 van de bovenleiding op EBP, om de zones buiten spanning te bepalen
    Post Post
    Observ. van/tot Begin- en einddatum van de observatie
    Station Treinstation
    Bundel Spoorbundel
    OK Gerealiseerde of opgeloste observatie?
    OC Onderhoudscentrum
    Bron Bron van de observatie
  4. Klik op Opzoeken.
    De observaties die aan de criteria voldoen verschijnen in het deel Observaties.
  5. Selecteer een observatie door in een veld te klikken.
    In het deel Opvolging van de observaties krijg je een overzicht van de werkfiches waarin de observatie opgenomen is. Een observatie is gerealiseerd of opgelost als het selectievakje bij Gereal. geselecteerd is.
  6. Klik op Wijzigen om een observatie aan te passen.
    De knop is roodgekleurd en alle velden zijn open.
  7. Klik opnieuw op Wijzigen om de wijzigingen te bewaren.
    Alle velden zijn gesloten en kunnen niet meer aangepast worden.
  8. Klik op .