Trackers toewijzen aan gebruikers

Alle trackers zijn ingedeeld in groep volgens de organisatorische eenheid waarin ze gebruikt worden. Die groepen worden toegewezen aan een gebruiker zodat ze enkel de voor hen relevante trackers zien.

Opmerking: Enkel gebruikers met administratorrechten kunnen deze taak uitvoeren.
  1. Klik bij Kaart op > Gebruikers.
  2. Klik op de gebruiker aan wie je trackers wil toewijzen en klik op .
  3. Selecteer de groepen trackers die je aan de gebruiker wil toekennen.
  4. Klik op om het venster te sluiten.
De gebruiker kan de geselecteerde trackers nu zien bij Apparaten.