Over Traccar

Praktische informatie over Traccar.

Traccar is een opensource programma opgezet door Infrabel. In de applicatie krijg je een overzicht van de locatie van bepaalde mobiele assets, bijvoorbeeld de mobiele seinen naast het spoor. Die rode mobiele seinen zijn uitgerust met trackers en worden gebruikt om op een werf de sporen af te bakenen. Als die seinen bijvoorbeeld verplaatst worden, kan de gebruiker daarvan via Traccar een melding krijgen. Werfleiders kunnen op het veld de functies van Traccar gebruiken via de app Worksite.