Een rapport configureren

1. Klik bij Apparaten op een tracker uit het overzicht.
  2. Klik op Rapportages.
  3. Selecteer het Type rapport dat je wil genereren:
    Type rapportOmschrijving
    Route Een overzicht van de verschillende posities van een tracker
    Gebeurtenissen Een overzicht van alle notificaties die verzonden zijn door een tracker
    Ritten Een overzicht van alle periodes waarbij de tracker een bepaalde afstand aflegde aan een bepaalde snelheid, gebundeld in ritten
    Stops Een overzicht van alle locaties waar de tracker voor een bepaalde tijd op dezelfde locatie gebleven is
    Samenvatting Een overzicht van de belangrijkste informatie voor de gekozen periode
    Grafiek Een grafisch overzicht van een bepaalde eigenschap van een tracker
    Opmerking: Route en Gebeurtenissen zijn de meest gebruikte rapporten.
  4. Klik op Configureer.
  5. Selecteer een of meerdere trackers bij Apparaat en/of een of meerdere groepen trackers bij Groep.
    Tip: Typ een trackernaam om de apparaten te filteren.
  6. Bij de rapporttypes Gebeurtenissen en Grafiek, selecteer respectievelijk een Gebeurtenistype en een Grafiektype.
  7. Selecteer de optie Toon markeringen om de toegewezen trackermarkeringen te tonen op de kaart.
  8. Selecteer een Periode voor het rapport.
    Tip: Kies Aangepast als je zelf de datums en het tijdstip wil bepalen. Opgelet: Hoe langer de periode die je selecteert, hoe meer informatie verwerkt moet worden. Traccar werkt daardoor mogelijk trager.
  9. Klik op .
Het rapport is geconfigureerd.
Je kan het rapport:
Tip: Klik op Leegmaken om het rapport te verwijderen.