Probleemoplossing

Een overzicht van mogelijke problemen met oorzaken en oplossingen.

Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
Als ik een sein raadpleeg, zie ik geen lijst van de dichtstbijzijnde seinen en wordt de afstand tot de seinen niet vermeld. De locatieservices van je smartphone zijn niet ingeschakeld.
  1. Veeg vanuit de statusbalk naar beneden om de snelle instellingen te openen.
  2. Tik op Location.
Het icoon is nu blauwgekleurd. Apps kunnen je locatie gebruiken.
Het scherm van mijn smartwatch reageert niet of werkt niet naar behoren. Een tijdelijke storing in de software van de smartwatch. Druk de knop rechtsboven de smartwatch gedurende 10 seconden in. Het toestel wordt heropgestart.