Over SpadWatch

Praktische informatie over SpadWatch.

SpadWatch is een mobiele applicatie van Infrabel voor Android-smartphones, -smartwatches en -tablets. SpadWatch waarschuwt de bestuurder van een werktrein wanneer hij de grenzen van de buitendienststelling van het spoor nadert. De app gebruikt daarvoor notificaties, trillingen en geluid. Je kan met SpadWatch ook snel navigeren naar een sein.

Opmerking: De app is (nog) niet beschikbaar voor iPhone of iPad.
Opmerking: Deze handleiding is geschreven met de SpadWatch-app op een Android-tablet.