Een infrastructuuritem raadplegen

Een infrastructuuritem is een bestanddeel van de infrastructuur, bijvoorbeeld een groep van tabels II. Infrastructuuritems beschikken over versies om de wijzigingen ervan te kunnen plannen en opvolgen.

1. Open SAFECAT.
  2. Klik op Beheer van infrastructuur items/versies.
  3. Vul de velden in en/of selecteer de nodige opties.
    Veld Betekenis
    Laatste versie De laatste versie die toegevoegd is aan SAFECAT
    Huidige versie De versie die nu in gebruik is
    Versies toekomst De versies die nog niet in toepassing zijn
    Nummer Nummer van het infrastructuuritem
    Beheerder Een beheerder van tab II
    Opmerking: De eenheid waarvoor je beheerder bent, is automatisch geselecteerd. Je kan ook een andere eenheid selecteren, maar de gegevens daarvan kan je niet bewerken.
  4. Klik op Opzoeken.
    De zoekresultaten verschijnen in het deel Versies infrastructuur item - sterkstroom.
  5. Selecteer een item door in een invoerveld te klikken.
  6. Kies een van de volgende opties:
    KnopBetekenis
    Infra item : versies Bekijk alle versies van het infrastructuuritem en/of bewerk ze.
    Versie : gegevens toevoe... Bekijk en bewerk de gevallen van tabel II voor de geselecteerde beheerder.
    Versie : detail Bekijk en bewerk de gevallen van tabel II voor de geselecteerde versie.