GPS instellen om verbinding te maken via COM-poort

Je moet vooraf de verbinding configureren in de GPS-instellingen om verbinding te kunnen maken via een GPS-bestand.

1. Voer één van de volgende handelingen uit:
    • Kies Bestand > Instellingen en kies GPS.
    • Kies het tabblad GPS en kies in de groep Algemene GPS functionaliteit de optie GPS instellingen > GPS instellingen
  2. Vul in het groepsvak Lokale GPS de volgende gegevens in:
    GegevenUitleg
    Com poort: Selecteer in de vervolgkeuzelijst de com-poort die wordt gebruikt om de GPS-verbinding tot stand te brengen. Klik op om de lijst te vernieuwen.
    Wachttijd: Vul de wachttijd in tussen het lezen van 2 opeenvolgende GPS-posities. Vul 0 in als er geen wachttijd nodig is.
  3. Klik op OK.