Rapport exporteren

Je kan een rapport naar verschillende bestandstypes exporteren. Naast de gebruikelijke bestandstypes (pdf, csv en xls), kan je ook andere bestandstypes selecteren (htm, mht, rtf, docx, xlsx, txt, image).

1. Kies in de groep Export het bestandstype dat je wil exporteren:
    KnopFunctie
    PDF File Het venster Export Document opent en het bestandstype pdf staat geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Export format.
    CSV File Het venster Export Document opent en het bestandstype csv staat geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Export format.
    XLS File Het venster Export Document opent en het bestandstype xls staat geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Export format.
    Je kan in de vervolgkeuzelijst Export format het bestandstype nog wijzigen. Mogelijke bestandstypes zijn pdf, htm, mht, rtf, docx, xls, xlsx, csv, txt, image.
  2. Kies de locatie waar je het bestand wil opslaan in het venster File path
  3. Je kan kiezen of je het bestand opent na export. Je kan ook meer opties voor het gekozen bestandstype selecteren.
  4. Klik op OK.